Állatorvosoknak

Kedves Kollégák!

 

Fontosnak tartom, hogy szorosan együttműködve dolgozzunk a megyében praktizáló állatorvosokkal annak érdekében, hogy közösen minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk betegeink egészségének megőrzése céljából. 

A magas színvonalú ellátás kulcsa számomra a specializációban rejlik, így egy-egy szakterületben jobban elmélyedhetünk, illetve a nagy értékű műszerek beruházására is könnyebben tudunk áldozni.

Az Egyetem elvégzése után én a szemészet mellett köteleztem el magam, ezen a területen igyekszek minél nagyobb tudásra szert tenni, minél több modern diagnosztikai és műtéti eszközt beszerezni.

Szakrendelésem elindításával segítséget szeretnék nyújtani abban, hogy a speciális szemészeti ellátást igénylő betegek minél hamarabb szakszerű ellátásban részesüljenek.

Amennyiben az általatok végzett vizsgálat során úgy ítélitek meg, hogy szükséges a páciens szemészeti szakellátása, szívesen állok a betegeitek rendelkezésére.

Minden esetben részletes szemészeti vizsgálat történik, majd a beküldő állatorvossal történő konzultáció után végezzük az esetleges kezelést, műtéti beavatkozást. Ezután zárójelentéssel, utókezelési javaslattal küldöm hozzátok vissza a beteget.

Az általam végzett vizsgálati módszerekről, műtéti beavatkozásokról a www.allatszemeszet.hu honlapról tájékozódhattok.

Bízom benne, hogy közös munkánk során a szemészeti esetek a lehető legrövidebb idő alatt vizsgálatra kerülnek, és késedelem nélkül kezelésben részesülnek a gyógyulás érdekében. 

 

Üdvözlettel:    

Vass Andrea